Maddafakkah!

Ha ha ha! Jag tror att jag dör! Detta hör man i min skolas korridorer: " Jag svär på min mammas liv, Mannen!", "Jag svär på gud!!!!" Haha. Det ända man hör! Så jävla roligt! Väx upp nu kanske!?

Just nu gick det förbi två utonjordingar!  Börja aldrig på John Bauer!!!

haj kaj!
Idah

Hit me baby one more time!

Just nu sitter det en styck Sofie och en styck Bebis-Wille brevid mig. Vi har gått lite i stan och sen stack vi hem hit för att bara mysa. Wille ligger och rullar med sina ögon och jag och Sofie sitter och nördar.  Har precis tagit en massa bilder på Bebis-Wille. Så söt är han!
Idag när vi var på HM så hittade jag en fejk-päls som jag har velat ha jätte länge men jag har tyckt att den har kostat för mycket. Men nu kostade den 150 kr!!!!!!!!!!!! Så jag slog till!

Ikväll så ska jag ta skydd hos Larsson och Aurora eftersom att det ska bli storm ikväll och Andy är på jobbet till kl tio för dom har natt-rea! Sucks! Men jaa, det får väl gå;)

Nei nu ska jag vara social igen med Sofie..

wuäääh wuääh

Idah


Slow dancing in the moonlight

Ikväll har varit slappe. Gött! Efter skolan så stack jag hem till Larsson och Aurora och drack lite kaffe. Sen stack jag hem och bara slappade tills André och Andy kom. Sen blev det lite mat och vikollade på Stefan och Krister. Jag bara ÄLSKAR dom!

Ja, i morgon bär det som sagt av till Hörby för att fira Stenbeck. Ska bara komma på vad man ska ge honom. Men det löser sig.

Nej, men nu ska jag återgå till tv-tittande och Andy:)

See you later alligathor
Idah

It´s friday, I´m in Love

Äntligen fredag!! Gött som fan. Men är på lite dåligt humör idag. Varför vet jag inte men vissa dagar är såna, bara. Men det blir säkert jätte bra sen.

Kollade på New Moon med Thomas igår. Jaa, en liten recention på det kanske? Jaa, tack!
Jag var hela tiden skeptiskt mot Twilight men sen så kollade jag på den och jag tyckte faktiskt att den var bra! Och eftersom att den slutade som den slutade så var man ju bara tvungen att se New Moon! Men den tyckte jag var sådär. Jag vet inte riktigt varför men den var lite enformig. Men den var ju spännande och så. Men jag är 
50-50 när det gäller filmen.

Imorgon så ska jag och Andy till Hörby för att fira Stenbeck! Han fyller 25 år. Hipp hipp hurra!
Det ska bli kul!

Och min älskade Mamma hade köpt kläder till mej så jag är jätte nyfiken på hur dom ser ut:)

Naei nu kom Lill-A in i klassrummet så nu börjar vi!

Goodbye suckers!!
Idah

Moonlight shadow!

Nu har det varit massor utav tragg om att jag ska blogga mera. KOLLA ALLIHOP! NU BLOGGAR JAG;)
Idag blir det New Moon med Thomas. Trevligt trevligt.

Skolan är som den är. Man avlider nästan när klockan ringer på morgonen och man avlider nästan mer när man kommer innanför dörrarna och tänker "Fan! Klockan är bara halv nio och jag ska sluta kvart över tre".
Just nu hoppas jag att Andreas är så snäll att han släpper oss tidigare. är så fruktansvärt trött:(

Naei nu ska jag sitta och önska. Jag skriver mer senare förhoppningsvis.

Baj då
  Idah

RSS 2.0